مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/04/03 - 11:25
  • تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو توفیق یافته مرکز فرهنگی هنری دهدشت:

بخشی موفقیتم را مدیون کانون می دانم

احسان گنجی عضو توفیق‌یافته مرکز فرهنگی هنری دهدشت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد و کاریکاتوریست مطرح ملی و بین المللی که اکنون خود مروج فعالیت‌های فرهنگی هنری و ادبی کانون است بخشی موفقیت خود را مدیون کانون می داند.

احسان گنجی عضو توفیق یافته مرکز فرهنگی هنری دهدشت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد و کاریکاتوریست مطرح ملی و بین المللی که اکنون خود مروج فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی کانون است بخشی موفقیت خود را مدیون کانون می داند. گفت وگو صمیمانه ای را با ایشان داشته ایم:

لطفاً خودتان را معرفی کنید و بیوگرافیتان را کامل بفرمایید. 

احسان گنجی زاده متولد ۱۱ دی ۱۳۵۷ در دهدشت (روستای طولیان) شهرستان کهگیلویه، کاریکاتوریست، روزنامه‌نگار و هستم.

چه سالی عضو کانون پرورش فکری بودید؟

در دوره نوجوانی با گروهی از دوستان همدل و همراه آشنا شدم که از آنجا که آنها  به کانون پرورش فکری  رفت و آمد می کردند من هم پایم  به این مرکز باز شد و متوجه شدم که در آن برنامه‌ها و منابعی وجود دارد که می‌تواند به من برای رسیدن به اهدافم کمک کند

کانون چه تاثیری در انتخاب مسیرتان داشت؟

این علاقه همزمان با بزرگ شدنم عمیق تر شد و ‎ در گام اول مرا به مجموعه‌های وارد کرد که در آن با سلایقی متفاوت و استعدادهای  مختلفی آشنا شدم و این زمینه را فراهم کرد تا در جلسات و برنامه هایی که با روحیه و علایق هنری من سازگار بود  مشارکت کنم.

 از موفقیت‌های خودتان را بفرمایید.

من از سالها پیش در فستیوال‌های مختلف جهانی برگزیده شدم و آثارم در نمایشگاه‌های موزه‌ها وکتاب‌های زیادی به نمایش در آمده‌اند و از جشنواره‌های مختلفی در سراسر جهان جوایزی دریافت کرده‌ام.

چه انتظاری از بچه‌ها دارید؟

از نظز من هر کودک یک هنرمند است و در حقیقت این ما هستیم که باید از بچه‌ها یاد بگیریم  انتظار داریم بچه‌ها در هر کاری هنری که می‌کنند پشتکار داشته باشند و به توانایی‌های خودشان اعتماد داشته باشند.

چه انتظاری از مسولان دارید ؟

من انتظاراتم را از مسولان در سال‌های گذشته که از طریق کاریکاتورهایم ابراز کرده ام و در این مورد واقعا حرف تازه‌ای برای گفتن ندارم

کانون چه تاثیری و یا چه نقشی می تواند برجامعه کودک و نوجوان داشته باشد؟

 کانون همان‌گونه که از نامش بر می‌آید در پی کشف استعدادها  و توانایی‌های کودکان و نوجوانان است. گمان می‌کنم که با پیشرفت سریع تکنولوژی و دسترسی بچه‌ها به وسایل ارتباط جمعی ّممکن است بچه‌ها به شکل بیمار گونه‌ای از ابزارهای الکترونیکی وابسته شوند کانون می‌تواند این گرایش را مدیریت و اصلاح کند تا فعالیت‌های کانون خلاقانه و نوآوارنه در زندگی آنها پررنگ‌تر شود .در این مورد می‌توان از تکنولوژی‌های مدرن ارتباطی هم استفاده کرده و همین موضوع که کودکان چگونه به این ابزارها نزدیک شوند که به آنها آسیبب وارد نشود می‌تواند بهترین فعالیت در دستور کار کانون باشد.

آز کجا به کاریکاتور رسیدید؟

من از کودکی در حاشیه کتاب‌های درسی و دفتر مشق خودم نقاشی می‌کشیدم و برای من این کار نقط شروع دقیق یا واقعی ندارد و همواره و به صورت ناخودآگاه کار می‌کردم . و این فعالیت به صورت خیلی تدریجی به مرحله حرفه‌ای رسید.

سخن پایانی بفرمایید.

امیدوارم کانون مانند همیشه بدرخشد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت